Dynamisch en direct: 1-op-1 coaching voor volwassen hoogbegaafden/hooggevoeligen

Voor wie?

Individuele gesprekken kunnen een grote impact hebben op je ideeën en overtuigingen over jezelf, op de manier waarop je jezelf ziet en daarmee op je persoonlijke ontwikkeling. Als je behoefte hebt aan een gesprekspartner die zorgvuldig en empathisch kan luisteren, de juiste - maar niet altijd comfortabele! - vragen kan stellen en die vanuit een sympathiserende en constructieve houding met je mee kan denken, dan is de 1-op-1 coaching misschien iets voor jou.

Wat?

Bij deze vorm van ondersteuning hebben we open en eerlijke gesprekken over waar je tegenaan loopt, hoe je naar jezelf kijkt. We gaan op onderzoek naar welke ideeën en overtuigingen je in de weg zitten en waarin je jezelf niet accepteert en waarom. Deze gesprekken zijn niet zozeer troostend of geruststellend, als wel stimulerend en motiverend. Soms ook confronterend, maar nooit dwingend of belerend. (En mocht ik per ongeluk wel zo overkomen, dan 'moet' je me dat vooral laten weten.)

De gesprekken vinden wandelend plaats. Beweging werkt gunstig voor de aandacht. Je zit niet zo stijfjes tegenover elkaar, zodat het gesprek natuurlijker verloopt en een natuurlijke omgeving ontspant de geest.

In de individuele coaching ben ik doorgaans minder confronterend en wat 'zachter' dan in de e-mailconsults. Als je liever een meer directe aanpak wilt, dan zijn de e-mailconsults misschien meer iets voor je.

Waar?

De gesprekken vinden in principe in de buitenlucht plaats. In een wandel-/natuurgebied in of rond Leiden. Denk daarbij aan Polderpark Cronesteyn, landgoed De Horsten in Wassenaar, het Panbos in Katwijk, het Warmonderbos in Warmond of het strand of duingebied van Katwijk of Wassenaar.

Voor wie Leiden te ver is of wie niet in staat is om te wandelen, zijn online gesprekken een alternatief.

Hoe?

Als je geïnteresseerd bent, kun je dat via het contactformulier hieronder laten weten. Je kunt natuurlijk ook bellen of een e-mail (info@perron130.nl) sturen als je dat prettiger vindt. Je zit hierdoor nog nergens aan vast. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Meestal eerst per e-mail.

Na deze eerste stap krijg ik graag alvast iets meer informatie, zodat ik een inschatting kan maken of ik iets voor je kan betekenen. Waar loop je tegenaan? Waar wil je naar toe? Wat verwacht je ongeveer van de hulp.

Als ik een goed beeld heb en ik heb de indruk dat ik je kan helpen en jij ziet het ook zitten, dan maken we een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. In dit eerste gesprek diepen we je hulpvraag nog wat verder uit en stippelen we een (tijds)pad uit. Ook kunnen we in kennismakingsgesprek allebei aanvoelen of er voldoende een persoonlijke klik is (dit is erg belangrijk voor de effectiviteit van de sessies).

Als we allebei graag verder willen kan de daadwerkelijke hulp starten en plannen we een datum of data in voor de sessie(s).

Doel(en)

Het doel van deze gesprekken is om je groter inzicht te geven in wie je bent, wat je behoeften zijn en hoe je functioneert en om je situatie/probleem helder te krijgen. Verder werken we aan een hogere mate van zelfacceptatie en waardering van hoe je in elkaar zit. Alleen van zelfkennis en zelfacceptatie kun je grondige en duurzame veranderingen aanbrengen.


Interesse in deze dienst?

Vul hieronder je naam, e-mail adres en telefoonnummer in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden. Je zit dan nog nergens aan vast en je gegevens worden nergens anders voor gebruikt dan voor dit contact.