Omgaan met een intens kind

Opvoedondersteuning voor ouders van kleurrijke kinderen

Als je kind zich op andere plekken dan thuis - bijvoorbeeld op school - sterk moet aanpassen, dan is de kans groot dat de opgebouwde spanningen en frustraties er thuis - de plek waar hij/zij zich veilig genoeg voelt - uitkomen. Hierdoor kan het gezinsleven en je relatie met je kind onder druk komen te staan. Je kunt je kind niet zomaar zijn/haar gang laten gaan, maar je wilt ook niet dat hij of zij thuis ook allerlei spanningen opslaat en zich overmatig aanpast. Hoe leid je deze spanningen in goede banen? Hoe ga je met zijn/haar emoties en intensiteit om? Hoe houd je je relatie met je kind goed? Wat doe je als je kind overstuur is?

Met dit soort of andere opvoedvragen kun je ook bij me terecht. Ik help je inzicht krijgen in het gedrag van je kind en in je eigen reacties. En we verkennen samen de mogelijkheden om op een goede manier om te gaan met 'moeilijk' gedrag.


Interesse in deze dienst?

Vul hieronder je naam, e-mail adres en telefoonnummer in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden. Je zit dan nog nergens aan vast en je gegevens worden nergens anders voor gebruikt dan voor dit contact.